Ti oblikuješ svoju budućnost

5 tema, 11 stručnjaka, 15 sati besplatne edukacije

Software development. Data Analytics. Career talk. Agile way of work. Digital marketing.

Prijave su zatvorene

Inspiriraj se. Nauči. Koristi svoje vještine budućnosti.

Naši eksperti su odlučili kroz interaktivne radionice i vrlo zanimljiva predavanja podijeliti svoja profesionalna iskustva, usavršiti tako tvoje vještine i pripremiti te na izazove koje te čekaju kada se odlučiš na onaj veliki korak - pronaći posao. Sve radionice održavaju se u online obliku, traju tri sata, i potrebna je prethodna prijava.

U nastavku ćeš pronaći tek kratku najavu, detaljnije opise vidjet ćeš nakon klika na "prijavi se". A želiš li već sada vidjeti kako radimo u Hrvatskom Telekomu, posjeti nas na Instagramu, zovemo se magenta.side ;)

 • CAREER TALK 

  Traženje posla. Kako se uopće traži posao? Savjeti za situacije kada nemaš praktičnog iskustva za svoj dream job. Radionica pisanja CV-a. Što te može istaknuti u masi? Kada i koliko unijeti sebe u životopis? Tips&tricks za razgovor za posao.
  KADA? Ponedjeljak (6.6.) u 15 sati
  PREDAVAČICE: Ana, Klara & Snježana 

   

 • DIGITAL MARKETING 

  Zašto je digitalni marketing bitan za sve. Društvene mreže kao digitalni kanali; izrada strategije, tips&tricks, primjeri dobre prakse. Oglašavanje na digitalnim kanalima; metrike, newsletter, medijski zakup, oglašavanje u aplikaciji, SEO.
  KADA? Utorak (7.6.) u 18 sati
  PREDAVAČICE: Ivana & Tihana

   

 • AGILE WAY OF WORK  

  Na konkretnom primjeru pokazat ću vam i naučiti vas što znači raditi agilno u velikoj telekom kompaniji, u malom restoranu čija sam vlasnica i u mom svakodnevnom životu u kojem od moje agilnost profitira moj work-life balans.
  KADA? Srijeda (8.6.) u 16 sati
  PREDAVAČI: Dijana, Boris & Nikola

   

 • BIG DATA ANALYTICS 

  Data science pristupi i strategije u HT-u ( primjena podatkovne znanosti u telekomunikacijama, područja te strojno učenje vs. ekspertni modeli). Big data (tehnologije i infrastrukture, izgradnja ML pipeline-a).Tips & tricks u Sparku (workshop).
  KADA? Četvrtak (9.6.) u 16 sati
  PREDAVAČ: Marko

   

 • SOFTWARE DEVELOPMENT 

  Građevni blokovi i razvoj full stack web ili mobilne aplikacije (baze podataka, backend i frontend programiranje, povezivanje aplikacija). Kako raditi (funkcionalno) s više desetaka programera na istom programskom kodu (Git, branch, merge request, code review. Continuous Integration i Continuous Deployment).
  KADA? Ponedjeljak (13.6.) u 16 sati
  PREDAVAČI: Luka & Ivan

   

Što su nam rekli prošlogodišnji polaznici?

Agile Way of work

“Jako korisno i konkretno predavanje! Naučila sam što je agile way of work i kako funkcionira, što je scrum i kakva su "pravila igre", ali i konkretne praktične savjete kako da svoje studiranje i učenje napravim "agilnim".”

Big data analytics

“Tri ključne stvari koje sam naučio su analitičke metode, ML podjela i cjelokupni proces za Big Data analizu. A najviše su me se dojmili SCALA + Spark primjeri te objašnjavanje trening + scoring. Super koncept!”

Career talk

“Prijedloge za poboljšanje nemam, samo bih pohvalila predavače za jako zanimljivo predavanje! Naučila sam kako napisati dobar životopis, stvarnim primjerima iz prakse su nam objasnile što na razgovoru za posao ne raditi i kako se za njega pripremiti, te kako svoje vještine dodatno razvijati.”

Digital marketing

“Naučila sam kako najefikasnije iskoristiti i promovirati brend na plaćenim i internim kanalima, koje su sve mogućnosti pristupa tim kanalima da bi ih što bolje iskoristili. Važnost KPI metrike, kako najbolje targetirati potencijalne kupce putem oglasa i važnost SEO-a. Najefikasnije društvene mreže za ciljanu regiju i tip proizvoda koji nudimo te važnost trendova. Prijateljski pristup predavačica, odgovaranje na svako pitanje, uloženi trud koje su pokazale u 3 sata, pokrivanje velikog sadržaja u jednoj prezentaciji i pokrivanje teorijskog dijela sa primjerima iz stvarnog života. Ovakav tip predavanja se ne može naći na fakultetu jer prati novije trendove i novije doba pa sve preporuke!”

Software development

“Nadam se da će ovakve edukacije biti češće :) Continuous integration i continuous delivery način rada te proširenje znanja o GIT-u mi najviše ostaje nakon ovog predavanja, ali bilo je stvarno hrpa toga korisnog.”

Upoznaj predavače

Photo ofLuka Samaržija

Luka Samaržija

Head of R&D, Architecture & Integration

Photo ofKlara Dragišić

Klara Dragišić

Recruitment and Selection Expert

Photo ofAna Dasović

Ana Dasović

Learning and Development Specialist

Photo ofSnježana Sabljak

Snježana Sabljak

Recruitment and Selection Expert

Photo ofIvan Sokol

Ivan Sokol

DT Harmonized API Layer (HAL) team tech lead

Photo ofMarko Pavišić

Marko Pavišić

Data Scientist

Photo ofBoris Bajs

Boris Bajs

Scrum Master

Photo ofTihana Sedlar

Tihana Sedlar

Social Media Coordinator

Photo ofIvana Postružin

Ivana Postružin

Digital Marketing Expert